Анкета для учасниць Програми TalentA-2021


Модуль 2. Розвиток бізнесу
31 травня
Тема 1. Проектний менеджмент
Дмитро Ливч, Проєктний менеджер та Голова аналітичного відділу, EasyBusiness
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
2 червня
Тема 2. Фінансове планування та основи фінансової грамотності: бюджетування, управління грошовими потоками, ключові фінансові показники, сценарний аналіз
Денис Ліфінцев, асоційований професор КНЕУ
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
7 червня
Тема 3. Нові ринки збуту: як виробникам потрапити на полиці продуктових ритейл-компаній?
Олексій Конюша, бджоляр та виробник крем-медів «Конюшина»
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
9 червня
Тема 4. Постачальник ресторанів: вимоги до фермерської продукції та можливості для нішевих виробників
Ольга Насонова, ресторанна експертка, президентка Асоціації ресторанів України
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
10 червня
Тема 5. Стратегія розвитку бізнесу: нові ринки чи нові товари/послуги?
Ольга Трофімцева, український політик, бізнес-вумен, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України (2019), доктор аграрних наук
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
11 червня
Тема 6. Нові ринки збуту - як розпочати експорт та сертифікація продукції
Галина Перепилиця, Сертифікований консультант з експорту до ЄС, консультант та тренер з питань відповідності продукції вимогам ЄС
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
14 червня
Практичне завдання з Модуль 2
Денис Ліфінцев, асоційований професор КНЕУ
Інформаційна насиченість
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Новизна інформації
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Доступність викладу
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Легкість сприйняття
Дайте, будь ласка оцінку (за шкалою від 1 до 5, де 1 – мінімум, а 5 - максимум) змісту лекцій та рівню викладання:
1
5
Що можна було б додати?
Що було найцікавішим і найскладнішим для Вас у Програмі в рамках модуля?
Які питання до викладачів у Вас виникли (сформулюйте, будь ласка, конкретні запитання до конкретного ментора/тренера)?
Чи плануєте Ви застосувати отриману інформацію для розвитку себе і власного бізнесу?
Звертаємо Вашу увагу, що будь-яка інформація надана Вами в рамках Програми, є конфіденційною і буде використана виключно для аналітичних та організаційних потреб Програми TalentA-2021!


Дякуємо за приділений час!
Made on
Tilda